Eivind Arntsen

Partner, Varder advokatfirma

Advokat Eivind Arntsen

Eivind Arntsen

ADOVKAT MNA – PATNER I VARDER ADVOKATFIRMA – REDAKTØR FOR DENNE NEDSIDEN

Eivind Arntsen er en erfaren og etterspurt arbeidsrettsavokat. Klienter setter pris på Eivinds kombinasjon av faglige kunnskaper, trygghet, kommersielle tenkning og strategiske tilnærming til sakene. Eivind har lang erfaring med tvisteløsning og prosedyre. Han bestod i 2021 første prøvesak for Høyesterett i en prinsipiell sak om arbeidstakers opplysningsplikt ved ansettelse og oppsigelse av arbeidsforhold i prøvetiden.

Eivind har jobbet mye med varslingssaker og granskninger, og har ledet flere store, kompliserte og profilerte undersøkelsessaker. Ha har også betydelig kompetanse innen generell forretningsjuss, IT, personvern, forretningshemmeligheter, opphavsrett og markedsføringsrett.

Eivind er fast rådgiver for en rekke virksomheter og organisasjoner og er blant annet fast advokat for Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening.

I tillegg til sitt virke som advokat, driver Eivind kurs- og publiseringsvirksomhet gjennom selskapet Juridisk ABC AS, som siden 2014 har produsert Norges første og største jusspodcast.

Eivind er lokal ekspert på arbeidsrett for Verdensbanken, og rapporterer til organisasjonens publikasjoner om utviklingen innen norsk arbeidsrett.

Eivind har en særlig interesse for strategiske forhandlinger, og har gjennomført spesialisering i avansert forhandlingsteknikk ved Harvard Negotiation Institute.

Eivind er mye brukt som kommentator i mediene.

Arbeidserfaring

2022 - dd

Varder Advokatfirma AS

Advokat og partner

2018 - 2021

Brækhus Advokatfirma DA

Advokat og partner

2011 - 2018

Dalan Advokatfirma DA

Advokat og partner

2016 - 2011

Advokatfirmaet Arntsen AS

Advokat og eier

2015 - 2016

Advokat Spjelkevik

Advokatfullmektig

Utdanning

1995 - 2000

Universitetet i Oslo. Juridisk fakultet

Cand. jur

Medlemskap

Den Norske Advokatforening