Om

Advokat_Eivind_ArntsenDenne siden startet som et «faghobbyprosjekt» i februar 2015.

Målet med siden er å gi kommentarer og forklaringer til alle bestemmelsene i hele arbeidsmiljøloven, slik at leserene kan få gratis, oppdatert og praktisk informasjon om hvordan denne viktige loven er å forstå.

I løpet av de siste årene har jeg brukt noen hundre timer på prosjektet.

Fra januar 2016 begynte jeg også å sende ut nyhetsbrev rettet mot deg som har personalansvar. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under, så får du en gratis e-bok om arbeidsrett, et minikurs i arbeidsrett pr e-post og et gratis abonnement på mitt nyhetsbrev. (Ja alt dette innholdet er helt gratis.)

Kort om meg
Jeg heter Eivind Arntsen, og jeg har jobbet som arbeidsrettsadvokat i over 10 år. Fra januar 2018 har jeg vært partner i Brækhus Advokatfirma i Oslo – et veletablert og anerkjent advokatfirma. Som advokat bruker jeg mye tid på å forhandle, og jeg har spesialisering i forhandlingsteknikk fra Harvard Law School. Jeg er mye involvert i internasjonalt arbeidsrettslig arbeide, blant annet gjennom praksisgruppen i Law Europe International, og som lokal ekspert i arbeidsrett for Verdensbanken (World Bank Group).

I tillegg til denne siden har jeg også laget flere andre fagressurser, og jeg leder podcasten Juridisk ABC.

Har du ønsker om prioriteringer eller andre innspill til siden, hører jeg gjerne fra deg. Send meg en epost på arntsen@braekhus.no så kommer jeg tilbake til deg!

 

Hilsen Eivind

 

 


Kontaktinformasjon:

Advokat Eivind Arntsen

Brækhus Advokatfirma 

epost: arntsen@braekhus.no 

Telefon: 93033669

Har du personalansvar?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arbeidsgivere, ledere, HR-ansvarlige og andre som jobber med personalsaker, og få eboken ARBEIDSRETTSGUIDEN GRATIS TILSENDT + et gratis minikurs i arbeidsrett.

Som abonnent på nyhetsbrevet får du tips om arbeidsrettslige temaer, oppdateringer ved lovendringer og varsel om viktige dommer! Alt er gratis - du kan selvsagt melde deg av når som helst.

100 % uforpliktende. Vi sender ikke spam! Powered by ConvertKit

Pin It on Pinterest