Arbeidsmiljøloven – forklaringer, eksempler og dokumentmaler

Velkommen!

 

Arbeidsmiljøloven er en stor og komplisert lov. Paragrafene kan virke som en jungel av detaljreguleringer, og det er ikke alltid så lett å få grep på hva loven egentlig sier.

I tillegg endrer loven seg stadig, og forståelsen – tolkningen – av de forskjellige paragrafene presiseres og utvikles gjennom rettspraksis.

Målet med dette nettstedet er å gjøre det lettere for deg å forstå de enkelte bestemmelsene i arbeidsmiljøloven. Gjennom forklaringer til hver enkelt paragraf vil jeg forsøke å gi deg en bedre forståelse for hva reglene krever av arbeidsgivere og ansatte. Videre har jeg som mål å gi praktiske og lettfattelige forklaringer av regler som ofte kan være vanskelige å forstå.

 

Hilsen Eivind Arntsen, advokat og redaktør

Partner i Brækhus Advokatfirma DA

 

Har du personalansvar?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arbeidsgivere, ledere, HR-ansvarlige og andre som jobber med personalsaker, og få eboken ARBEIDSRETTSGUIDEN GRATIS TILSENDT + et gratis minikurs i arbeidsrett.

Som abonnent på nyhetsbrevet får du tips om arbeidsrettslige temaer, oppdateringer ved lovendringer og varsel om viktige dommer! Alt er gratis - du kan selvsagt melde deg av når som helst.

100 % uforpliktende. Vi sender ikke spam! Powered by ConvertKit

Pin It on Pinterest